Priser

Vi har sat vores pris lavt uden at slægte på kvaliteten

Vores pris- og periodekoncept er sammensat for at give mest mulig gennemsigtighed for vores medlemmer, og med en ydmyg tilgang til markedet, hvor alle virksomhedsst√łrrelser kan v√¶re med. 
Medlemskab
Et medlemskab f√łlger en netv√¶rksperiode, som best√•r af 8 netv√¶rkssamlinger. 

DKK 3.000

pr. periode
8 netværkssamlinger
Morgenm√łder hver 14. dag inkl. l√¶kker morgenmad ved fast m√łdested.
Lokalt virksomhedsbes√łg
Vi afholder en netv√¶rkssamling hos lokale repr√¶sentanter i hver periode, hvor vi f√•r nogle 'behind the scenes'-oplevelser og know-how. 
Ekstern oplægsholder
Vi f√•r yderligere inspiration og viden med inspark udefra netv√¶rksgruppens lukkede forum gennem bes√łg af udvalgte eksterne opl√¶gsholdere. 
Socialt arrangement
Udenfor de faste netv√¶rkssamlinger bliver der etableret og afholdt socialt arrangement udenom netv√¶rkssamlingerne for egen lomme. 
Adgang til lukket FB-gruppe
Vi har en lukket Facebookgruppe som vi benytter til at kommunikere med i, samt som 'Netv√¶rkshj√¶lp' og debatter vedr√łrende b√•de stort og sm√•t.
OBS:
Det er muligt at b√•de g√¶ste og blive medlem i en igangv√¶rende netv√¶rksperiode, hertil afspejler prisen de resterende m√łder i den p√•g√¶ldende periode,
Deltag uforpligtende som gæst
Prisen er excl. moms

Bes√łg vores netv√¶rk gratis og uforpligtende

Deltag som gæst i vores netværksgruppe og find ud af om det giver værdi for dig.
Det personlige erhvervsnetværk der er til for at samle, inspirere og udvikle netop dig.

Dit Netv√¶rks erhvervsprofil er en bred samling af karakterer. F√¶lles for dem alle er at de er ambiti√łse, og de √łnsker at udvide deres horisont og deres personlige netv√¶rk.
© Copyright 2021 - Dit Netværk - All Rights Reserved

menu