Folkene bag

Vi benytter vores netværk aktivt

Alexander og Mads er begge født og opvokset i Helsingør, og har efterfølgende valgt at etablere sig med deres familier i byen ligeså. 
Til trods for vidt forskellige dagligdage i erhvervslivet fandt vi hurtigt en fællesnævner om at etablere et personligt og aktivt netværk for ligestillede, som enten har sit private- eller erhvervsliv i lokalområdet.
 
Alexander og Mads har en fortid tilbage til et lokalt fritidshjem, hvor de spillede fodbold sammen ude i gården, samt var med til hinandens børnefødselsdage. Da de begge blev i midt af tyverne stiftede de bekendtskab igen - faktisk ifm. med en netværkssamling - fandt de ud af, hvor meget de fik ud af at sparre med hinanden til trods for, at de opererer i vidt forskellige brancher. 

Vi er begge store tilhængere om at benytte kompetencer og lade folk gøre det de er bedst til. Derfor administrer vi selv vores egen tid hvor vi er gode, og benytter os af vores netværk udenfor vores egne kompetancerækkevidde. 
Vores mission
Vi bygger på ideen om at få etableret en stærk netværkskerne op allerede igennem de første faser genenm erhvervslivet. Dette er ikke for at springe over hvor gærdet er lavest, nej tværtimod, så er det for at vi selv og ligestillede kan gøre hinanden gode, bruge hinanden og klæde hinanden på og undervejs i de udfordringer man vil opleve igennem erhvervslivets første faser. 

Typisk har de fleste erhvervsfolk først tanke på at etablere en netværkerne halvvejs gennem arbejdslivet, og det er den vi gerne vil imødekomme. Tænk sig hvis ens stærke kerne allerede er etableret halvvejs gennem 30-års-alderen? 

Lær os at kende

Alexander Mosevang Christensen
Netværksleder & Partner
Alexander står for driften af Dit Netværk, samt er Mødeleder ved afholdelse af netværksmøder og netværksgruppen øvrige aktiviteter. Han er selv aktiv i flere netværksgrupper, og har siden sine teenageår været vant til at være yngste mand i flere netværkssammenhæng. 

Læs mere

Alexander startede sin erhvervskarriere gennem det lokale fodboldhold FC Helsingør, hvor han stod for branding af klubben gennem Sociale Medier og andre kommunikationsplatforme. Hertil var han med på rejsen fra Danmarksserien og sagde 'tak for nu' halvvejs gennem klubbens historiske sæson i Superligaen. Dette gjorde han da han fik et job hos Danmarks største fodboldmedie bold.dk han ikke kunne sige nej til. 

I dag driver Alexander et webbureau kaldet WEBFAIR sammen med en partner Mike. Her udvikler og faciliterer de projekter indenfor hjemmesider, webshops og avancerede programmeringsopgaver. For andre virksomheder agerer han udelukkende rådgiver for med afsæt indenfor branding og udvikling af virksomheder gennem et proaktivt samarbejde. 
Gennem dialog med mange forskellige virksomheder og virksomhedsstørrelser og en medført nysgerrighed har Alexander en bred forståelse erhvervslivet og organisationer.
Mads Ejby Andersen
Netværksrekuter & Partner
Erhverv
Executive Manager & Partner
hos The Old Irish Pub
Mads står for rekruttering af nye medlemmer. Han er bosat i Helsingør og har været det hele livet. Han har stort bekendtskab til byen og kommunen, samt besidder et stor netværk bl.a. fra andre netværker fordelt i landet. Han begår sin daglige drift i hjertet af København men har beholdt sin kærlighed til Helsingør. 

Læs mere

Udover det er han Partner i et af Danmarks største restaurations virksomheder. Mads har arbejdet hos The Old Irish Pub lige fra begyndelse af deres eventyr og har mange arbejdsopgaver. Han kommer derfor også med enormt god sparring og tips hvis man går med en iværksætter drøm.

Besøg vores netværk gratis og uforpligtende

Deltag som gæst i vores netværksgruppe og find ud af om det giver værdi for dig.
Det personlige erhvervsnetværk der er til for at samle, inspirere og udvikle netop dig.

Dit Netværks erhvervsprofil er en bred samling af karakterer. Fælles for dem alle er at de er ambitiøse, og de ønsker at udvide deres horisont og deres personlige netværk.
© Copyright 2021 - Dit Netværk - All Rights Reserved

menu