Hvad siger vores medlemmer om at netværke

Ingen kan fortælle mere ærligt om netværket end vores medlemmer. Herunder kan du se en håndfuld fortælle om hvorfor de har valgt af være medlem af Dit Netværk, og hvad det giver dem i deres daglige virke.

Se herunder hvad nolge af vores medlemmer fortæller når vi spørg ind til værdien af netværket for dem. 
Jacob P. Nørgaard
home Løgstrup & Thomsen A/S
Partner, Ejendomsmægler, MDE
"Jeg er med for at udvide mine personlige såvel som mine professionelle relationer her lokalt i Helsingør. Jeg har gennem tidligere netværksgrupper erfaret at når du sidder med folk fra andre brancher, så kan noget som er helt ordinært i en branche være revolutionært i en anden. Jeg håber at kunne give noget fra min egen hverdag og kunne erfare fra andre. Det er en god og sammentømret gruppe."
Afspil video
Stephanie Andersen
Værftets Madmarked
Assistant Manager
"Jeg bruger netværksgruppen til at få sparring på nogle af de udfordringer jeg møder i min hverdag. De mange forskellige repræsentanter giver mig nogle anderledes synspunkter på de udfordringer jeg præsenterer, og mange af de berørte emner har vi alle været igennem eller går på egen hånd med. I netværksgruppen bliver jeg også præsenteret for andre arbejdsmetoder som jeg tager med i min hverdag."
Afspil video
Mikkel Møller
Handelsbanken Helsingør
Erhvervsrådgiver
"Jeg får både input og informationer fra forskellige brancher i og omkring Helsingør. Det er både noget jeg kan bruge privat, og i mit erhverv, hvor min arbejdsgiver får glæde af dette. Jeg har fået nogle personlige relationer, som jeg benytter når jeg har behov for forskellig viden og kompetencer."
Afspil video
Rasmus Elm Jakobsen
LejeMægleren
Indehaver
"Jeg er med i dit netværk, da det giver mig rigtig stor værdi både personligt og menneskeligt"
Afspil video
Daniel Boalth Petersen
Lund Elmer Sandager
Advokatfuldmægtig
"Netværket passer godt ind i mit liv, da jeg har brug for et lokalt netværk med aktive mennesker i lokalområdet, som er jævnaldrende med mig og det samme sted i livet."
Afspil video
Anders Ryberg
Opholdstedet Stedet
Daglig Leder
"Selvom vi repræsenterer forskellige brancher og fagområder får vi nogle fede fælles drøftelser og sparringer. Jeg havde først tænkt at det ville være begrænsning ift min egen hverdag, men dette har vist sig at være en kæmpe styrke for inputtet i gruppen med de forskellige perspektiver og inputs. Vi deler hinandens problemer og succeser."
Rasmus Hallengreen Olsen
Dueholm & Partnere 
Revisor, HD(R)
"Som medlem af 'Dit Netværk' får jeg input- og sparring og lærer andre ambitiøse medlemmer at kende, som repræsenterer et bredt udsnit af forskellige brancher i dansk erhvervsliv. Det gavner mig både professionelt og ikke mindst personligt."

Næste møde

Herunder kan du se datoerne for vores kommende netværkssamlinger og øvrige arrangementer.

Næste møde

Januar 2023
kl. 07:30 - 10:00
Café Skovbrynet Helsingør
Få rutevejledning
Deltag uforpligtende som gæst

Priser

Vi har sat vores pris lavt uden at slægte på kvaliteten

Vores pris- og periodekoncept er sammensat for at give mest mulig gennemsigtighed for vores medlemmer, og med en ydmyg tilgang til markedet, hvor alle virksomhedsstørrelser kan være med. 
Medlemskab
Et medlemskab følger en netværksperiode, som består af 8 netværkssamlinger. 

DKK 3.000

pr. periode
8 netværkssamlinger
Morgenmøder hver 14. dag inkl. lækker morgenmad ved fast mødested.
Lokalt virksomhedsbesøg
Vi afholder en netværkssamling hos lokale repræsentanter i hver periode, hvor vi får nogle 'behind the scenes'-oplevelser og know-how. 
Ekstern oplægsholder
Vi får yderligere inspiration og viden med inspark udefra netværksgruppens lukkede forum gennem besøg af udvalgte eksterne oplægsholdere. 
Socialt arrangement
Udenfor de faste netværkssamlinger bliver der etableret og afholdt socialt arrangement udenom netværkssamlingerne for egen lomme. 
OBS:
Det er muligt at både gæste og blive medlem i en igangværende netværksperiode, hertil afspejler prisen de resterende møder i den pågældende periode,
Deltag uforpligtende som gæst
Prisen er excl. moms

Besøg vores netværk gratis og uforpligtende

Deltag som gæst i vores netværksgruppe og find ud af om det giver værdi for dig.
Det personlige erhvervsnetværk der er til for at samle, inspirere og udvikle netop dig.

Dit Netværks erhvervsprofil er en bred samling af karakterer. Fælles for dem alle er at de er ambitiøse, og de ønsker at udvide deres horisont og deres personlige netværk.
© Copyright 2021 - Dit Netværk - All Rights Reserved

menu